Балъков: Дано сме си взели поука от миналата година


Балъков: Дано сме си взели поука от миналата година

939 0

Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков сподели, че е доволен от жребия за Лига Европа, който прати отбора му срещу латвийския Йелгава. Наставникът е оптимист и вярва, че тимът от Ловеч ще отстрани своя съперник и ще продължи напред в турнира.

"Доволни сме от жребия. Във всеки мач обаче, независимо срещу кого играе, ние трябва да сме на върха на възможностите си за да се класираме за следващия кръг. Наясно съм как трябва да се подготвим. Надявам се и да сме си взели поука от миналогодишното ни участие, когато бяхме наивни в определени моменти. Сега понатрупахме опит и вярвам, че ще продължим", сподели наставникът пред официалния сайт на Литекс.

„Нямаме право на никакво отпускане. Съперникът ни е в разгара на първенството и досега е изиграл 11 срещи. Ние не сме в същия спортен ритъм, но трябва да компенсираме с класа, себераздаване и мотивация. За втория кръг сега не искам да коментирам. Нека първо си свършим работата срещу латвийците“, добави Балъков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички