Байерн Мюнхен давал 2.5 милиона за български национал


Байерн Мюнхен давал 2.5 милиона за български национал
Снимка: Getty Images/Gulliver

3034 0

Ръководството на Байерн Мюнхен е предлагало 2.5 милиона немски марки, за да има в състава си бившия български национал Радостин Кишишев. Това разкритие направи десният бранител, който изрази съжалението си, че подобен трансфер не се е осъществил.

Офертата е била на масата, когато Кишишев е играел за Нефтохимик. Тогава в клуба е пристигнала офертата, която обаче не е подлежала на преговори. Въпреки това Христо Порточанов е поискал 5 милиона за родния национал, което е сложило край на варианта бранителят да заиграе в баварския колос.

"Байерн Мюнхен предлагаше 2,5 млн. марки докато бях в Нефтохимик. 2 млн. бяха за клуба, 500 хил. за мен. Клубът обаче нямаше право да преговаря за друга цена. Нашият местен шеф (бел.ред. - Христо Порточанов) обаче каза 5 млн. Естествено от Байерн отказаха и продължиха по веригата със следващите си цели", каза Кишишев в ефира на "Нова телевизия".

В ефира на националната телевизия беше и Красен Кралев, който разкри подробности около създаването на българска Висша лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички