Аз обичам Арда - "Сините вълци" пуснаха абонаментните си карти за новия сезон


Аз обичам Арда - "Сините вълци" пуснаха абонаментните си карти за новия сезон
Снимка: fcarda.bg

1504 0

Арда (Кърджали) се присъедини към останалите отбори в Първа лига и стартира кампанията за абонаментните си карти за предстоящия сезон в родния елит. "Сините вълци" поставиха солидни цени на ценните пропуски, но помислиха за феновете, като освен карти те ще получат и артикули на клуба.

Публикуваме съобщението на кърджалии без редакторска намеса: 

Фенове на АРДА, бихме искали да Ви съобщим, че от днес в продажба са пуснати абонаментни и членски карти „АЗ ОБИЧАМ АРДА“ за домакинските срещи от efbet ЛИГА и Купата на България, на нашия отбор за сезон 2022/2023. Всеки, който желае да запази своето място на стадиона, може да го направи като разгледа свободните места. Картите може да закупите от днес от „АРЕНА АРДА“ или да се обадите за повече подробности на тел.0893 414032.

ЦЕНИ НА КАРТИ:

СЕКТОР „А“ ЛОЖА – 350лв

СЕКТОР „А“ и „В“ – 160лв

ВИП – 2000лв (включено парко място и кетеринг)

Всеки закупил втора или трета карта за член от семейството(майка, баща, син, дъщеря), получава 20% отстъпка за сектора, от който е закупил първата карта.

Досегашните картодържатели могат да запазят своето старо място най-късно до 8 юли, след което то ще бъде пуснато в свободна продажба.

ЧЛЕНСКИТЕ КАРТИ „АЗ ОБИЧАМ АРДА“ също ще бъдат пуснати от днес на АРЕНА АРДА или може да се обадите на тел. 0893414032

ЦЕНИ НА КАРТИ „АЗ ОБИЧАМ АРДА“

ЗЛАТНА – 500лв

СРЕБЪРНА – 300лв

Всеки закупил ЗЛАТНА КАРТА получава абонаментна карта за Сектор „А“ ложа, лимитиран комплект подаръци с емблемата АЗ ОБИЧАМ АРДА, както и възможност за изписване на име на гърба на фланелката по Ваше желание, както и 10% отстъпка при закупуването на фен артикули.

Всеки закупил СРЕБЪРНА КАРТА получава абонаментна карта за сектор А или В, лимитиран комплект подаръци с емблемата АЗ ОБИЧАМ АРДА, както и възможност за изписване на име на гърба на фланелката по Ваше желание, както и 10% отстъпка при закупуването на фен артикули.

Подаръчният комплект „АЗ ОБИЧАМ АРДА“, няма да бъде пускан в продажба, само притежателите на карти „АЗ ОБИЧАМ АРДА“, ще имат този лимитиран подарък.

Ето как вървят продажбите на абонаментни карти при ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички