Атанас Узунов е готов да поеме съдийството


Атанас Узунов е готов да поеме съдийството

1234 0

Атанас Узунов коментира възможността да поеме съдийството. Той е на мнение, че грешките на реферите са станали прекалено много и промените са наложителни. Според Узунов новият шеф на комисията трябва да бъде бивш главен рефер, а не помощник на такъв. След оставката на Петър Петров се очаква БФС да назначи нов шеф на съдиите. 

"Никой не ме е канил до този момент. Най-хубавите години в живота ми са минали в съдийството. Не ми е чужда тази материя. Ако футболният съюз прецени и има нужда от мен, аз съм насреща. Трябва да се внесе ред! Най-вече колективът трябва да се обедини. Щом има толкова негативи, мъжка постъпка е да се подаде оставка. Навремето аз така направих след един гаф на водещия ни тогава съдия Иван Добринов на мач Славия - Левски", заяви Узунов пред "България днес".

"Съмнявам се реферите да изпълняват поръчки. По-скоро грешките са резултат от по-слаба психика на някои съдии, които са под напрежение. Те трябва да са по-спокойни. В момента има много камери и всяка една ситуация се гледа под лупа", допълни още той.  

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички