Ас на ЦСКА на разпит заедно с Камбуров и Тодоров заради уговорени мачове


Ас на ЦСКА на разпит заедно с Камбуров и Тодоров заради уговорени мачове
Снимка: Иван Йочев

1840 0

Поредният тото скандал гръмна днес в България, след като беше извършена полицейска акция, в която бяха задържани 6 души във връзка със съмнения за уреждане на мача.

Акцията е по сигнал на УЕФА, като заедно с БФС двете организации са работили в тясно сътрудничество в последните седмици.

Вече се виждат и първите резултати от арестите, извършени днес, след като  няколко източници, сред които и информационна агенция "Блиц", разкриха, че Александър Тунчев е привикан на разпит за времето, в което беше футболист на Локомотив (Пловдив).

Настоящият ас на ЦСКА е подложен на кръстосан разпит, а на такъв "се радва" и Мартин Камбуров. Информация гласи, че той и брат му са замесени в аудио-запис, на който двамата обсъждат футболни залози. Освен това братът на голмайстора на "смърфовете" притежава и пункт за залози, по непотвърдена от семейството информация.

Йордан Тодоров също е в обсега на разследващите, отново за връзката си с Локомотив (Пловдив). В близките дни показания ще трябва да даде и Константин Динев, който беше собственик на тима в продължение на 3 години.

Сред разпитаните днес са още Иво Иванов от Локо (Сф), Йордан Господинов и Тодор Вълчев от Локо (Пд).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички