Арда с минимална победа в София: Бивш левскар доближи тима опасно близо до "сините" (ВИДЕО)


Арда с минимална победа в София: Бивш левскар доближи тима опасно близо до "сините" (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

992 0

Арда записа важна победа в столицата, след като сломи като гост Локомотив София с минималното 1:0 в последния 20-и кръг от българската Първа лига преди зимната пауза. Това бе най-малкото, с което "железничарите" се отърваха, тъй като футболистите на Александър Тунчев имаха куп положения.

Те видяха две свои попадения отменени, а веднъж бяха спрени и от напречната греда. Трябва да се отбележи, че и домакините имаха своите шансове, макар и доста по-малко. Около четвърт час преди края те дори получиха дузпа, която обаче бе отменена с ВАР.

Все пак гостите стигнаха заслужено до трите точки, след като в 84-тата минута бившият футболист на Левски Станислав Иванов се разписа след добър пробив на Преслав Боруков и топка, при която Александър Любенов не се намеси добре.

С победата Арда събра 31 точки и доближи Левски на само 1 при равен брой изиграни мачове (по 19). "Сините" гостуват на стадион "Христо Ботев" във Враца по-късно днес. Локомотив София пък остава на 13-о място с 19 точки от 20 мача.

Макар и това да бе последният кръг преди зимната пауза, Арда ще има още един мач до края на годината. Той е гостуване на ЦСКА 1948 в отложен двубой. Локомотив София пък приключи за тази година и ще се завърне към официалните ангажименти през февруари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички