Александър Томаш официално с нов отбор в Първа лига, говори за ЦСКА и за предложение от Левски


Александър Томаш официално с нов отбор в Първа лига, говори за ЦСКА и за предложение от Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2570 0

Александър Томаш е новият треньор на Спартак Варна, който се завърна в елита на България. Специалистът бе официално представен на пресконференция, на която обяви целите пред себе си и отбора.

Старши треньорът идва със своя щаб - Константин Мирчев, Тодор Кючуков, и Христо Колев - Бащата. Томаш напусна Локомотив Пловдив, като имаше разногласия със собственика на клуба Христо Крушарски, като бе спряган и за поста в ЦСКА по-рано.

Томаш иска да наложи Спартак Варна в елита

Още: Легенда на ЦСКА скастри Стипич: Посочи 4-ма български треньори, които били по-добър вариант

Александър Томаш не остана дълго без работа след Локомотив Пловдив

"Ще направя всичко възможно. Трябва да се гради стъпка по стъпка. За мен това е предизвикателство, което приемам. Знаем, че ни трябва много работа, но не се притесняваме. Ще дадем всичко от себе си, за да покажем, че треньорството в България е живо. Събираме отбора на 14 юни. Ще бъдем и на лагер, но са неща, които се уточняват", заяви Томаш

"Аз знам, че всеки в България разбира от политика, футбол и жени. Не е хубаво всички да те харесват. Няма такъв човек. Първата ни среща продължи пет часа. После една седмица постоянни разговори по телефона. Преди три години с Асен Миланов се видяхме на Слънчев бряг. Още тогава имаше визия. Отборът беше във „В“ група. Стъпка по стъпка, поетапно. Да изградим отбор и стил на игра, за да може феновете да се радват на отбора", продължи той.

"Бил съм в ЦСКА, получавал съм предложения от Левски. Аз съм професионалист. Нека си има заряд от феновете по време на мача. Ще излизаме за победа. Как? Зависи от футболистите, с които ще разполагаме“, каза още новият треньор на варненци за другите предложения към себе си.

Още: Новакът в Първа лига Спартак Варна представя Александър Томаш за треньор

Александър Томаш по-близо до Спартак Варна, отколкото до ЦСКА

Изненада! Томаш уж е сигурен за ЦСКА, но гледа базата на друг клуб?

Официално и окончателно: Александър Томаш вече е в историята на Локомотив Пловдив

Стамен Белчев няма да остане в ЦСКА, новият треньор е казал "да"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички