Агитката на Хърватия се стресна от ЦСКА, чакат се 30 000 на стадиона


Агитката на Хърватия се стресна от ЦСКА, чакат се 30 000 на стадиона

2965 0

Агитката, която ще подкрепя Хърватия в днешния мач с България, е намаляла наполовина заради...ЦСКА. Очаква се феновете на гостите да бъдат точно 665 човека, пише "Меридиан Мач".

Предварително е имало много повече записани, които обаче се отказали, защото са изкарали куп лоши моменти в нашата столица през 2005 г. Тогава заедно с ултрасите на ЦСКА се обединиха хора от най-крайните фракции на Партизан. Само намесата на полицията предотврати евентуални сбивания между братските "армейски" фенове и тези от групировката Bad Blue Boys. Сега въпросните близо 700 човека ще бъдат предимно туристи, като повечето от ултрасите на Динамо (З) ще останат в родината си.

Очаква се сега напрежение да няма, тъй като феновете на Партизан ще подкрепят своя национален отбор в квалификацията с Албания и няма да пътуват до София.

Вчера продължи сериозното закупуване на билети за срещата. След като в първия ден бяха взети около 4000 пропуска, до приключването на работния ден феновете си бяха закупили близо 18 000 от ценните хартийки. Очаква се на "Васил Левски" тази вечер от 21:45 часа да има около 30 000 зрители.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички