Венци Стефанов за Галин Иванов: Не иска и да чуе за Левски

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че Галин Иванов, който е спряган за Левски, не иска и да чуе за "сините" заради отношението към него предишния път.

"Към Галин Иванов има интерес от много отбори. Аз отколкото знам Галин Иванов не иска и да чуе за Левски, защото те са се държали коректно с него. До мен нищо не е стигнало за интерес от други отбори. ЦСКА 1948 дават баснословни суми", заяви той пред "Дарик" и продължи с трансферните новини около "белите".

Без "резки завои", но спешни задачи чакат Дерменджиев в Левски

Георги Дерменджиев е поредното име, което ще опита да остави някаква следа начело на Левски. Българският треньор бе официално представен днес ка...

"Трансферът на Андреа Христов в Козенца е факт. Надявам се да минат още много млади момчета по неговия път. Италия е Италия. Една гъркиня не знам откъде изпадна, мъти главата на Стергиакис и неговото семейство. Тя е влязла в контакт с майка му и баща му и заедно с един италиански агент Гаетано Мората му обещават трансфер в Англия. Вчера четох в едно гръцко издание, че Панатинайкос го иска, но парите са им много и се опитват да му свалят цената. Аз съм убеден, че Стергиакис ще има силен клуб и ще играе добър футбол".

До колко сериозен е интересът на Левски към Галин Иванов - може да видите в този материал.

 

 

 

Още по темата

Please select answer!