Венци Стефанов не одобрява идеята за ВАР: 14 милиона за това дали Гошо Петров е отсъдил грешно фаул


Венци Стефанов не одобрява идеята за ВАР: 14 милиона за това дали Гошо Петров е отсъдил грешно фаул
Снимка: Facebook

2684 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира актуалните теми в родния футбол. Той също така даде и своето мнение за идеята ВАР в Първа лига, като не подкрепя особено въвеждането ѝ.  

"Системата ВАР? Много хубава система, при всички случаи ще подобри спора между клубове. Знаете ли я тая - видяла жабата, че подковават коня и вдигнала крак. Всичко е втасало в България, та ВАР ни трябва. Системата струва един милион. Вие някога виждали ли сте един милион на цяло? Знаете ли как се изкарва един милион, за да се вкара в системата ВАР? Това не е работа на БФС, защото БФС не е финансова институция. Ако ФИФА и УЕФА помогнат, добре.

ВАР в Първа лига ще струва 14 милиона лева общо. 14 милиона за това дали Гошо Петров е отсъдил грешно фаул. Знаеш ли колко трудно се изкарват пари, моето момче? Аз ако имам един милион, ще ударя още един ремонт на стадиона, ще направя подобрения, а няма да давам за ВАР. Ако ФИФА помогне, добре, но ако пак си извиваме ръцете", заяви Стефанов.

"С ВАР пак ще си остане съмнението дали съдията Петров е взел пари от Чепинец. На световното първенство помните ли какво беше - ние виждаме едно, съдията отиде, гледа и пак даде обратното. Това е тинтири-минтири. Трудно ще се промени манталитетът на съдиите. Съгласен съм, че ВАР е добре, но не вярвам кой знае колко да се е променил футболът в онези топ първенства в Европа, в които системата вече работи", сподели още босът на "белите".

Повече подробности относно въвеждането на ВАР в родното първенство - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички