Венци Стефанов изгрубя срещу Лудогорец: Коконите от Делиормана са много изнежени


Венци Стефанов изгрубя срещу Лудогорец: Коконите от Делиормана са много изнежени

2765 0

Президентът на футболния Славия Венцеслав Стефанов не бе никак доволен от прекратяването на срещата между неговия тим и този на Лудогорец в среща от 20-я кръг на Първа професионална лига.

Двата тима играха едва 10' на националния стадион "Васил Левски" преди срещата да бъде прекратена заради обилен снеговалеж.

"Как да съм доволен? Видяхте префърцунените кокони от Делиормана... Нали футболистите на Лудогорец са много изнежени и затова мачът се прекрати. Те не могат да играят при тези условия. Има си правила, които трябва да спазват всички. Срещата трябва да се проведе утре. Парното е включено и утре сняг няма да има. Виждате, че в момента не вали, но не искат да играят. Чувам, че Лудогорец иска мачът да се отложи за неопределен период. Те са голямата работа в тази държава. Ако това се случи, ще бъда сигурен, че няма държава и футбол. Днес не можеше да се играе, защото тези момчета от Разград са по-нежни. Но в крайна сметка съдията е взел такова решение и ние се подчиняваме", заяви Стефанов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички