Венци Стефанов: Няма битка за БФС, Боби и Любо са като кон и кокошка


Венци Стефанов: Няма битка за БФС, Боби и Любо са като кон и кокошка

1469 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира предстоящия Конгрес на БФС  на 16 февруари, където трябва да бъде избран нов президент на футболната ни централа. До този момент кандидатите са двама - сегашният президент Борислав Михайлов и Любослав Пенев.

"Там няма битка. Това е кон и кокошка. Къде бъркаш Боби с Любо? Моите уважения, много голям футболист беше Любо, шапка му свалям, дето се вика, всичко като футбол - да. И на тенис го видях, горе-долу играеше с премиера от време на време. И там добре му се удаваха тия неща. Обаче да ръководиш, това са две... Как да оправи футбола, това да не е карбураторът на колата, или да си напомпа гумата.

Ще го оправи, с какво? Какви връзки има, какви възможности има, какви качества. Като беше ръководител в ЦСКА какво направи. Той от ЦСКА нищо не направи, иска да оправи Футболния съюз. Тук става въпрос за ръководство на 700 клуба ли, петстотин и колко са в България? Трябва да имаш контакти, лоби, възможности в държавата. Любо има само много заеми, това знам със сигурност", каза президентът на "белите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички