В България няма черно тото, а само съмнения за такова, обяви Михайлов


В България няма черно тото, а само съмнения за такова, обяви Михайлов

3360 0

Борислав Михайлов заяви, че черно тото у нас няма, защото не е доказано. А само има съмнение за такова. Доскорошният шеф на БФС, който днес депозира оставката си, обяви, че сигналите до УЕФА в тази насока са намалели изключително много.

"Казвам ви, че няма черно тото в България, защото такова не е доказано. Темата за уговорени мачове се преекспонира от 15 години. 48 сигнала имаше преди до УЕФА, сега са само 3. Работи се и за това нещо от футболния съюз. Не е моя работа да цитирам работата на органите на реда. Вие може да ми търсите отговорност", заяви бившият вратар.

"Няма нищо за мача с Естония преди години. Какво имаме ние общо със съдията, който тогава даде 4 дузпи? Имаше разследване на ФИФА, няма доказателства за нищо. Нося отговорност пред всички делегати, които ме избират с мнозинство над 80 процента последните 4 мандата. Нещата през последната година се промениха към по-хубаво в работата на футболния съюз", сподели още той, връщайки се към 2011 година, когато имаше твърдения, че приятелската среща с Естония е уредена.

А кога и защо е решил да подаде оставката си като шеф на БФС - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Роналдо - Феномена, който многократно разби прогнозите и завладя футболния терен

Роналдо Луиш Назарио де Лима - по прякор Феномена, а не "другият Роналдо" или "дебелият Роналдо". Много закачени...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама