В България няма черно тото, а само съмнения за такова, обяви Михайлов

Борислав Михайлов заяви, че черно тото у нас няма, защото не е доказано. А само има съмнение за такова. Доскорошният шеф на БФС, който днес депозира оставката си, обяви, че сигналите до УЕФА в тази насока са намалели изключително много.

"Казвам ви, че няма черно тото в България, защото такова не е доказано. Темата за уговорени мачове се преекспонира от 15 години. 48 сигнала имаше преди до УЕФА, сега са само 3. Работи се и за това нещо от футболния съюз. Не е моя работа да цитирам работата на органите на реда. Вие може да ми търсите отговорност", заяви бившият вратар.

Михайлов за расисткия скандал: Цялата истерия дойде от Англия

Борислав Михайлов коментира расисткия скандал, който се разяри по време на България - Англия. Според него цялата тази истерия е дошла от англичан...

"Няма нищо за мача с Естония преди години. Какво имаме ние общо със съдията, който тогава даде 4 дузпи? Имаше разследване на ФИФА, няма доказателства за нищо. Нося отговорност пред всички делегати, които ме избират с мнозинство над 80 процента последните 4 мандата. Нещата през последната година се промениха към по-хубаво в работата на футболния съюз", сподели още той, връщайки се към 2011 година, когато имаше твърдения, че приятелската среща с Естония е уредена.

А кога и защо е решил да подаде оставката си като шеф на БФС - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!