Стамен Белчев е с ултиматум за уволнение


Стамен Белчев е с ултиматум за уволнение
Снимка: БГНЕС

1444 0

Арда (Кърджали) ще има нов треньор, ако Стамен Белчев не вземе мача с Берое, твърди "Меридиан мач". Треньорът е изчерпал кредита на доверие от страна на ръководството след загубата с 0:2 от Царско село. Президентът Петър Пешев е бил бесен от безличното представяне в полите на стадион "Локомотив" в Пловдив. Той е нахлул в съблекалнята след срещата и е обявил, че повече не може да се продължава така. Белчев е получил жълт картон и при нова издънка ще загуби поста си.

Твърди се също, че ръководството вече е стартирало с преговори за негов заместник. Вариантите са сред обичайните заподозрени в последно време - Александър Томаш, Ивайло Петев и Николай Киров. Развръзката ще настъпи в неделя, а новаците в елита ще имат достатъчно време, за да осъществят евентуалната рокада, след като предстои нова пауза в първенството.

Стамен Белчев обаче не е единственият, който ще опере пешкира. Ръководството е вдигнало мерника и на двама от легионерите. Със сигурност в неделя в групата за мача с Берое няма да попаднат Илиша Сам и Дарен Сидуел. Първият постоянно е контузен, а от срещата с Берое у дома няма силен мач. Холандецът пък натрупа доста грешки в мачовете, въпреки че се радва на една от най-сериозните заплати в отбора. Очаква се да има и други кардинални мерки, ако Арда не се поправи. А как с Арда е свързано бъдещето на треньора на ЦСКА Милош Крушчич вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички