Шефът на съдиите няма да подава оставка и отряза исканията на Левски


Шефът на съдиите няма да подава оставка и отряза исканията на Левски
Снимка: принтскрийн

2314 0

Шефът на Съдийската комисия Йордан Сталев отговори на декларацията на Левски относно грешки на съдиите в българския футбол и поисканата му оставка. Той е категоричен, че няма намерение да се оттегля от позицията си и отговори на много остър начин на "сините" и на всички клубове, които имат някакви искания. 

"Докато президентът Борислав Михайлов не реши да бъда сменен, нещата ще се случват така, както са до този момент. Има заплахи, но са по-малко, Това е информация, която съм дал на Михайлов и той е уведомил съотвените органи", заяви СТалев относно скорошните твърдения, че има заплахи към наши съдии.

А относно исканията на Левски: "Най-меко казано не е сериозна тази декларация. Вината за отпадането им си е тяхна и дали някой от съдиите им е виновен, че не си вкараха дузпите. Или че водеха с 2:1, а след това допуснаха гол. Меко казано не е сериозно. Има 18 водещи съдии и ще водят мачовете докрай. Да забравят клубове, че международни съдии ще свирят мачове.

ШЕФ В ЛЕВСКИ АТАКУВА СЪДИЙСКИТЕ ОТСЪЖДАНИЯ СРЕЩУ ЧЕРНО МОРЕ

Всеки може да има каквито си иска желания, да си изявява желанията в клуба. Не приемам никакви ултиматуми и тримата - Кабаков, Станислав Тодоров и Ивайло Стоянов - ще продължат да свирят мачове на Левски. За съжаление на клубовете, тази моя зависимост им пречи, защото те не могат по никакъв начин да правят натиск за назначаването на определни съдии. Говоря за всеки един клуб, който играе в България. По време на пресконференцията присъстваше и изпълнителният директор на Левски - Красимир Иванов, който в последните седмици атакува остро съдиите. 

Днес се потвърдиха и лошите прогнози за бранителя на "сините" Холмар Ейолфосон заради контузията, която получи във Варна. Ето до кога ще отстъства

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички