Разочарованият Балъков: Трудно бих останал да работя в България


Разочарованият Балъков: Трудно бих останал да работя в България
Снимка: Оф. сайт на Литекс

2113 0

Треньорът на Етър - Красимир Балъков, сподели след загубата с 1:2 от Левски, че ще изкара сезона докрай и после може да напусне България. Повод за думите му са неразбориите в родния футбол, като според него голът на "Герена" е бил редовен и неговият отбор е бил сериозно ощетен.

“Разбира се, че съм доволен. Момчетата показаха характер, играха смело, без да се притесняват. Ние не може да се сравняваме с грандовете в България - Левски, ЦСКА и Лудогорец. Въпреки това в по-голямата част от днешния мач контролирахме събитията на терена. Не успяхме да се ориентираме към Буш, към другите успяхме. Отзад разигравахме все едно сме си на тренировка. Показахме, че може да играем силно с големите.

Вкарахме си и чист гол.В съблекалнята видях повторение, нямаше никакво нарушение. В Разград не ни дадоха дузпа, а срещу Левски не ни зачетоха редовен гол. Ще си изкарам този сезон докрай, сигурно ще изкарам и другия, но след това ще помисля дали да не се прибера там, където нещата са по-чисти и ясни. Собствениците трябва да се замислят какво правят. Преди да ме хване параноята, ще си замина от България. Въобще не ме интересува какви зависимости има. Уважавам много Левски. Сигурно нямат вина за това, което се случи, но все пак…Засега в България ме задържа отношението към мен в Етър и футболистите. Нямам оферта от друг български клуб, а и много трудно бих останал тук", заяви Балъков.

Какво заяви наставникът на Левски Славиша Стоянович след мача - вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички