От новия сезон въвеждат поименни билети в Първа лига


От новия сезон въвеждат поименни билети в Първа лига
Снимка: Официален сайт на Левски

1954 0

Предвижда се голяма промяна от новия сезон. Билетите за мачовете в Първа професионална лига ще бъдат поименни. Това е една от мерките за борба с хулиганството, залегнали в новия закон за спорта.

Все пак БФС и клубовете ще имат гратисен период през есента, но от пролетния дял на всеки талон трябва да има личните данни на притежателя му наред с мястото и сектора, от който ще гледа срещата, пише "Тема спорт". За нововъведението призна и комисар Антон Златанов.

"От новото първенство влизането в спортните съоръжения ще бъде задължително срещу лични данни. Тази мярка още повече ще ни помогне в борбата с хулиганството. Така ще извадим от анонимност всеки, който влиза на стадиона. Едно е да търсиш извършителя на дадена проява по външния му вид сред 20 хиляди зрители и съвсем друго да имаш информация, че седи на конкретното място", каза той пред БНТ 1. От няколко години подобно правило има и в италианската Серия А.

А каква е програмата за първите два кръга в Първа лига по дни и часове - може да видите в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички