От новия сезон въвеждат поименни билети в Първа лига


От новия сезон въвеждат поименни билети в Първа лига

1036 0

Предвижда се голяма промяна от новия сезон. Билетите за мачовете в Първа професионална лига ще бъдат поименни. Това е една от мерките за борба с хулиганството, залегнали в новия закон за спорта.

Все пак БФС и клубовете ще имат гратисен период през есента, но от пролетния дял на всеки талон трябва да има личните данни на притежателя му наред с мястото и сектора, от който ще гледа срещата, пише "Тема спорт". За нововъведението призна и комисар Антон Златанов.

"От новото първенство влизането в спортните съоръжения ще бъде задължително срещу лични данни. Тази мярка още повече ще ни помогне в борбата с хулиганството. Така ще извадим от анонимност всеки, който влиза на стадиона. Едно е да търсиш извършителя на дадена проява по външния му вид сред 20 хиляди зрители и съвсем друго да имаш информация, че седи на конкретното място", каза той пред БНТ 1. От няколко години подобно правило има и в италианската Серия А.

А каква е програмата за първите два кръга в Първа лига по дни и часове - може да видите в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


AS: Джорджина изложи Роналдо на риск, за да пазарува дрехи

Половинката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес си навлече критики в социалните мрежи, след като застраши...

Реклама
Реклама