Още един от бившите капитани на Манчестър Юнайтед пристига в София заради Бербатов


Още един от бившите капитани на Манчестър Юнайтед пристига в София заради Бербатов
Снимка: БГНЕС

2251 0

Легендата в българския футбол Димитър Бербатов обяви и четвъртото име, което което ще вземе участие в шоу мача на "Васил Левски" на 14 юни срещу селекция на Луиш Фиго.

Един от най-добрите защитници на Манчестър Юнайтед Неманя Видич също е уважил поканата на българина и се присъедини към останалите звездни имена, които ще дойдат в България. Това е четвъртата легенда, която Бербо обявява, преди него той потвърди за Райън Гигс, Пол Скоулс и Гари Невил.

Ето и написаното от Бербатов във Facebook:

Човекът, който минаваше през стени за отбора си. Перфектният централен защитник. Моят сръбски брат. Не цепеше басма на никого - нито на тренировка, нито на мач. Хубавото беше, че повечето пъти на тренировка бяхме в един отбор :)

Той е сред най-добрите централни защитници в историята на футбола. Само той, Кристиано Роналдо и Тиери Анри са имали честта да бъдат определени два пъти за играч №1 на сезона в английската Висша лига. Има 5 шампионски титли с „Манчестър Юнайтед“, триумфира и в Шампионската лига. 4 пъти е избиран в идеалния отбор на Висшата лига. В продължение на 3 сезона е капитан на „Манчестър Юнайтед“. Два пъти е избиран за футболист №1 на Сърбия.

Неманя Видич. Очакваме го в София!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички