Официално: Божинов подписа с Ботев (Враца)


Официално: Божинов подписа с Ботев (Враца)
Снимка: Официален сайт на Ботев Враца

2413 0

Валери Божинов вече в футболист на Ботев (Враца). Кметът Калин Каменов и българския нападател официално подписаха договор до края на годината.

Ето какво написаха врачани на сайта си:

Пред камерите на национални и местни телевизии двамата си стиснаха ръцете в името на едно полезно за клуба и играча партньорство през идните месеци.

Излишно е да представяме Валери Божинов или да обясняваме колко ще бъде полезен за Ботев Враца. Със сигурност всяко негово появяване с нашия екип ще повиши интереса и към първенството в Първа лига. Медийното внимание към преговорите ни през последните седмици го доказа.

Всъщност преговорите приключиха за около 15 минути. Противно на думите, идващи от всякакви завистници Валери Божинов е изключително прям и коректен мъж, с когото е удоволствие да се работи. Уверени сме, че ще даде всичко по силите си в името на клуба и успехите на терена.

Темата с неговото привличане вече е в историята. Сега е време Божинов и всички останали футболисти на Сашо Ангелов да върнат вниманието към това, което показват на терена. Още в петък от 17:30 на стадиона в Бистрица!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички