Обявиха клуба, който иска Божинов, и сериозната заплата, която му дава


Обявиха клуба, който иска Божинов, и сериозната заплата, която му дава
Снимка: Getty Images/Guliver

11106 0

След като Валери Божинов призна, че има сериозна оферта от турски отбор, във вторник следобед стана ясно откъде идва предложението към вече бившия футболист на Левски. Става въпрос за Бурсаспор, който в момента няма право да привлича нови футболисти заради трансферна забрана, но тя се очаква скоро да падне.

"Тренирам един месец с Ботев (Враца), чувствам се добре. Казал съм - не подпиша ли в чужбина, ще играя за Ботев. Имам оферти от чужбина. Едната е от голям турски клуб", коментира Божинов пред "Диема спорт" в понеделник, а в Турция днес разкриха за предложението на Бурсаспор.

Турският тим предлага 300 хиляди евро годишна заплата на 33-годишния нападател, въпреки че той не се представи на най-добро равнище по време на престоя си в Левски. Интересно е, че самият Божинов вече следва клуба в социалната мрежа "Instagram".

Ако не се договори да играе в чуждестранен тим, бившият играч на Фиорентина, Ювентус и Манчестър Сити ще остане в Ботев (Враца), където тренира вече няколко месеца, за да поддържа форма. Междувременно и личният живот на нападателя не е в най-доброто състояние, след като бившата му приятелка Биляна Дол вече си намери нов приятел (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички