Не приеха кандидатурата на Любослав Пенев за президент на БФС


Не приеха кандидатурата на Любослав Пенев за президент на БФС
Снимка: Estadio Deportivo

3332 0

Любослав Пенев официално влезе в битката за президентския пост в БФС. Негови представители отидоха до футболната централа, за да входират неговата кандидатура, но тя на този етап не е била приета. Причина затова е липсата на регистър, така че се очаква това да се случи в началото на декември.

"Ще има допълнителна пресконференция, когато му дойде времето. Ще се събере инициативният комитет и ще ви кажем за какво се борим. Всичко ще се разбере, когато му дойде времето”, обявиха представителите на Пенев.

Пенев го издига за кандидат аматьорския Черногорец (Ноевци). През последните години настоящяит президент Борислав Михайлов не е имал сериозни конкуренти за поста. Припомняме, че при последния Конгрес Михайло обяви, че това ще е последният му мандат, начело на БФС, но изглежда е променил решението си. "Амбицията на Любо Пенев е да оправи футбола. Ще имаме инициативен комитет, ще имаме пресконференция. Все още не сме говорили с ЦСКА и Левски. Накрая народът ще ги измете. Хората убедиха Любо Пенев да се кандидатира, няма никакви кръгове".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички