Куп световни звезди очакваме тази вечер за шоуто на Бербатов и Фиго


Куп световни звезди очакваме тази вечер за шоуто на Бербатов и Фиго
Снимка: БГНЕС

2942 0

Дългоочаканият мач с благотворителна цел, организиран от фондациите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго предстои след броени часове.

Цяло съзвездите от футболни звезди ще излязат тази вечер от 20 часа на Национлания стадион "Васил Левски".Капитани на двата отбора ще са Димитър Бербатов и Луиш Фиго.

В София вече пристигнаха звезди на световния футбол. Обявените имена в състава на Бербатов са Христо Стоичков, Красимир Балъков, Стилиян Петров, Мартин Петров, както и Раян Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич, Рио Фърдинанд, Патрис Евра, Едвин ван дер Саар и Роби Кийн.

Фиго също е поканил известни имена, сред които Роберто Карлош, Робер Пирес,Нуно Гомеш, Гайска Мендиета и Иван Кордоба.

Двамата организатори решиха да поверят отборите си на двама големи треньори, сблъсквали се по терените в Англия. Това са Мартин Йол, който ще води отбора на Бербатов, и Аврам Грант, който ще реди играчите на фиго. Поканата на Бербатов към Йол не изненадва никого - двамата са в чудесни отношения и работят заедно в някои от най-успешните периоди на кариерите си. Българинът се превръща в бижуто на Тотнъм под негово ръководство, а Йол смайва журналистите с изказването, че е по-добре да умре, отколкото да продаде Димитър. По-късно двамата отново се събират във Фулъм и не спират да демонстрират взаимното си доверие и уважение.

Все още има останали билети за определени блокове на "Васил Левски". Пропуските се продават на всички каси около стадиона до края на първото полувреме. Билетите за секторите Б и Г са по 30 лева, за сектори "лъвчета" - по 45, за В по 60, а за А - по 100. За ложите в централния сектор цената е от 200 до 999 лева.

Съставите

United Stars: Димитър Бербатов, Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич, Рио Фърдинанд, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар, Дейвид Джеймс, Роби Кийн, Христо Стоичков, Красимир Балъков, Стилиян Петров, Мартин Петров

All Stars: Луиш Фиго, Роберто Карлош, Робер Пирес, Деко, Давид Трезеге, Кристиан Карембьо, Дуайт Йорк, Мичел Салгадо, Максуел, Йенс Леман, Франческо Толдо, Нуно Гомеш, Гайска Мендиета, Иван Кордоба, Предраг Миятович, Яри Литманен

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички