Кралев: Българският футбол е един от най-чистите

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев коментира ситуацията в българския футбол. Според него няма никакъв проблем с уредени мачове в родния шампионат и определи футбола ни като "един от най-чистите".

"Аз не смятам, че има нагласени мачове, за пореден път го казвам. Българският футбол е един от най-чистите. В България за миналата година имаше съмнения само за един мач, имаше подаден сигнал, и то от ниското ниво, а не от висшия ешелон", заяви Кралев пред bTV. 

Красен Кралев разкри кой е дал идеята за домакинството на Мондиал 2030

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев коментира вероятността България да се кандидатира за домакин на Световното първенство по футбол пре...

Спортният министър коментира за пореден път и размяната на реплики между Кирил Домусчиев и Гриша Ганчев, от чиито изказвания се "разпали и войната" и спора за честността на българския футбол. Според него не бива собственици и президенти на клубове да влизат в реториката на запалянковците, защото това подкопава престижа на футбола. "Ако има обвинения, нека се кажат. Има си съответния ред, по който да се проверят". 

Какво заяви Кралев относно евентуалната ни кандидатура за Мондиал 2030 и какво ни е нужно - четете в този материал.

Още по темата

Please select answer!