Коварен жребий за Левски и ЦСКА за Купата, ето всички 1/8-финални двойки


Коварен жребий за Левски и ЦСКА за Купата, ето всички 1/8-финални двойки
Снимка: БГНЕС

13403 0

Днес бе изтеглен жребият за 1/8-финалните двойки за Купата на България. Левски и ЦСКА ще имат неприятни съперници още в тази фаза на турнира. "Червените" ще гостуват на Арда, най-вероятно в Пловдив, докато Левски приема Черно море на "Герена". Миналата година "сините" отпаднаха именно от този съперник на същата фаза, но тогава двубоят бе във Варна.

Лудогорец ще има доста по-лесна задача - гостуване на Септември в София, а настоящият носител Локомотив Пловдив домакинства на Литекс. Мачовете от осминафиналната фаза ще се играят на 29, 30 и 31 октомври 2019 г. (вторник-четвъртък).

1/8-финалните двойки:

Ботев (Гълъбово) - Витоша Бистрица

Арда - ЦСКА

Славия - Ботев (Пловдив)

Септември - Лудогорец

Левски - Черно море

Локомотив (Пловдив) - Литекс

Ботев (Враца) - Кариана Ерден

Берое - ЦСКА 1948

ПРЕДИ ЖРЕБИЯ

16-те участника в днешния жребий са 11 елитни отбора -ЦСКА, Левски, Лудогорец, Черно море, Ботев Пд, Славия, Ботев Bp, Арда, Локо Пд, Берое и Витоша, както и 5 втородивизионни - Кариана Ерден, Литекс, Септември Сф, ФК ЦСКА 1948 Сф и Ботев Гълъбово.

Победителите се определят в една среща, като при равенство в редовното време следват продължения и евентуално дузпи. Домакин ще е отборът, изтеглен първи при жребия.

Мачовете от осминафиналната фаза ще се играят на 29, 30 и 31 октомври 2019 г. (вторник-четвъртък). До края на годината ще се проведат и 1/4-финалите, в периода 3-5 декември. Те също ще се решат в една среща. В два мача ще се определят единствено финалистите за купата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички