Играч на Славия отказал оферта на Севиля, остава в Овча купел


Играч на Славия отказал оферта на Севиля, остава в Овча купел

2351 0

Вратарят на Славия Антонис Стергиакис е отхвърлил оферта на испанския гранд Севиля. Това разкри президентът на столичани Венцислав Стефанов пред "Тема Спорт". Босът на "белите" не скри разочарованието си от решението на Стергиакис, като подчерта, че са "размътили" главата на 19-годишния страж.

"Вероятно Стергиакис ще остане в Славия през пролетта. Достатъчно му размътиха главата. Имаше три оферти за него. Обаче някой го лъжеше за Англия и той до последно държеше за там. Затвориха обаче пазара и “съветниците” му се скриха", сподели Стефанов.

Президентът на Славия сподели още, че е говорил с родителите на футболиста, които са предпочели синът им да остане в Овча купел: "На простия пари можеш да му дадеш, но акъл - не, са казали хората. Онези от Солун си мислят, че в един момент доларите и еврото ще почнат да падат от дърветата. Обяснявам им, че по-добрият вариант е Стергиакис да започне от по-ниско, за да стигне до голям клуб."

Венци Стефанов призна, че е бесен заради случилото се: "Ядосан съм, как да не съм. Но съм ядосан най-вече на родителите му и на тези, които му мътеха главата. Те не виждат какво е добре за развитието на детето, те виждат някакви милиони, които изведнъж ще паднат от небето. Те не знаят, че за това нещо трябва доста да се потрудиш и доста… Какво да ви кажа… Елементарни хора."

Стефанов разкри и от кои отбори е имало оферти за Стергиакис: "И Ден Бош, и Севиля, и Локомотива (Загреб). Говорим за клуб от елита на Испания. Всеки знае колко силна е вратарската школа там. А той и майка му искали в Англия да ходи. Ами аз отдавна искам да съм с Шарън Стоун, но тя не знае."

Междувременно Славия се похвали с нови два трансфера, с което покачи броят им на осем. Кои са играчите - вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички