Домусчиев обяви вижда ли се в новия Изпълком и какъв шеф на БФС иска


Домусчиев обяви вижда ли се в новия Изпълком и какъв шеф на БФС иска
Снимка: БГНЕС

1993 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев, обяви дали би искал да бъде част и от следващия Изпълком на БФС. Бизнесменът посочи какви качества трябва да притежава новият президент на футболната ни централа, за да го подкрепи. Важният въпрос ще се реши с конгрес през юни 2020 година.

"Много ми е важно да видя кой е кандидат за президент на БФС и ако получа покана и считам, че мога да съм полезен, бих приел да бъда член на Изпълкома. За мен е важно дали ще мога да работя с него. Ако искаме да сме част от УЕФА, трябва да вървим по правилата. Няма искам и не искам. Българските клубове и българското съдийство трябва да се развиват. Г-н Крушарски е прав. Трябва новият президент да е човек с характер и да налага мнение, да знае как се управлява бизнес, да бъде авторитет. Това са основни изисквания, мои лични, към човека, когото бих подкрепил.", заяви Домусчиев след днешното заседание на Изпълкома.

"Радвам се, че има повече отбори, които играят като равен с равен с Лудогорец. От друга страна, виждате, че Лудогорец не се представя лошо на европейската сцена. Смятам, че нивото на първенството се вдига. Друг е въпросът, че трябва да се вдигне качеството на терените и условията за игра. Винаги съм настоявал за подобряване на условията за игра и терените в България", допълни шефът на българския шампион. А защо според друг член на Изпълкома - Венци Стефанов, Димитър Бербатов не е добър вариант за шеф на БФС вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички