Божинов вече знае къде иска да играе след Ботев (Враца)


Божинов вече знае къде иска да играе след Ботев (Враца)
Снимка: Getty Images/Guliver

2991 0

Новият нападател на Ботев Враца Валери Божинов сподели, че иска да използва отбора като възможност да си намери друго предизвикателство. Освен това посочи накъде смята да се насочи след Враца.

"Искам да опитам в Русия. Надявам се да свърша добра работа в Ботев Враца и да стигна до руския шампионат, който познавам много добре. Вярвам, че агентът Мирчо Димитров ще ми помогне за това, но първо трябва да свърша добра работа с отбора на Ботев. Звездата в тима ще продължи да бъде колективът. Никога не бих си позволил да допусна нещо различно. Трябва да се раздаваме на терена, за да печелим мачове и точки за Ботев. Враца е футболен град, клубът има своята история, която трябва да уважаваме", каза Божинов пред Дарик.

"Мисля, че няма да имам проблем с картотеката и ще съм на линия за мача в петък срещу Витоша Бистрица. Разбира се треньорският щаб трябва да прецени дали ще играя, дали ще попадна в групата. Искам отново да изпитвам удоволствието да съм на терена през уикенда, а не само да тренирам и да се готвя".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички