Божинов: Ботев не е крачка назад, Враца ми е като Ню Йорк


Божинов: Ботев не е крачка назад, Враца ми е като Ню Йорк

2855 0

Нападателят Валери Божинов, който ще играе в Ботев (Враца) поне до края на полусезона, разкри, че преминаването в новака в Първа лига не е крачка назад за него. Той заяви, че в сравнение с града в Китай, в който пребивава известно време, Враца е като Ню Йорк.

"За мен е важно да играя, да се чувствам футболист, в Риека не се чувствах футболист, защото не играех постоянно. Желанието ми беше да играя повече. Благодаря на кмета господин Каменов и моя втори баща Сашо Ангелов. Те са причината да съм тук", коментира Божинов пред "Нова".

"Съдбата никога не греши, съдбата си знае работата. Сашо ми подаде ръка като дете още, време е да му се отплатя. Нито е нещо срамно, нито притеснително, не е крачка назад, напротив. Тук съм да помогна на отбора, с моето желание и себераздаване сигурно ще помогна на момчетата до зимата Ботев Враца да вземе максимален брой точки. Надявам се повече да науча, и аз и моите съотборници, че трябва да оставим сърце и душа за този клуб и тези фенове", добави бившият национал.

"Бях в Китай в град, който е милион и половина, но във Враца все едно съм в Ню Йорк. В България има доста хубави градове, като българин, човек, който е роден тук, не може да плюе по родината си. Трябва да си пазим природата, съединението прави силата. Аз не съм израснал в царството, че да не може Валери Божинов да живее тук. Враца е хубав, спокоен град", коментира нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички