Борисов за Михайлов: Ако искат да го държат 100 години, но няма да работим с него


Борисов за Михайлов: Ако искат да го държат 100 години, но няма да работим с него

2561 0

Министър-председателят на България Бойко Борисов отново коментира ситуацията в родния футбол, както и оставката на Борислав Михайлов.  Самата оставка трябва да бъде гласувана от членовете на Изпълкома в петък (18.10).

"БФС може да си държи за свой президент Борислав Михайлов още 100 години, но правителството няма да работи с него. Ние взехме адекватно решение: правителството не иска вече да има нищо общо с този футболен съюз. Полицията си арестува тези, които са провокаторите, прилага си закона, повдигат им се обвинения. Оттам нататък спортно-техническите качества си има кой да ги обсъжда.

Като гледам дебатите по телевизията в който и град да е, там искат стадион. И на кого да го дадеш този стадиона, когато го построиш? Това казах - от нашето правителство толкова. Ако се променят, тогава можем пак да разговаряме. Колко пъти говорехме за детско-юношески спорт, за това с какво можем да помогнем? Ако искат да му взимат оставката, ако искат - да не му я взимат. Но с него ние няма да работим. Ако искат да си го държат още 100 години. Той е там много много преди аз да съм премиер", заяви Борисов пред журналистите в Брюксел.

Междувременно се появи информация, че на полувремето с Англия Красимир Балъков е потушил скандал между националите ни - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама