Безплатен транспорт за феновете на Арда за мача с Витоша


Безплатен транспорт за феновете на Арда за мача с Витоша
Снимка: FCArda.bg

2079 0

Фенклубът на Арда Кърджали организира безплатен транспорт за всички фенове на тима, които искат да наблюдават на живо срещата на кърджалийци с Витоша Бистрица. Причината е, че Арда проължава да домакинства на стадион „Локомотив“ в Пловдив, тъй като на „Арда Арена“ в Кърджали все още няма необходимото осветление, за да може новакът в Ефбет лига да приема противниците си на домашно поле. Мачът между Арда и Витоша Бистрица е на 22-ри ноевмри (петък) от 17:30 часа.

Председателят на фенклуба на Арда Кърджали написа повече за организацията в социалните мрежи. Организираното посещение на мачовете на кърджалийци в други градове през този сезон вече стана практика, тъй като за момента Арда е изиграл едва един мач на „Арда Арена“ и той бе още в първия кръг срещу Ботев Пловдив. От фенклуба допълват, че няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние както в автобусите за Пловдив, така и на стадиона.

Двубоят между Арда Кърджали и Витоша Бистрица е от 17-тия кръг на Ефбет лига, като за момента Арда заема 6-тото място в класирането с 22 точки, докато Витоша са последни с едва 4 пункта. А ето кой бивш национал може да се озове в тима от Кърджали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички