Бербатов пише книга, разкри дали би играл в някой български отбор


Бербатов пише книга, разкри дали би играл в някой български отбор
Снимка: БГНЕС

2239 0

Легендарният български футболист Димитър Бербатов все още чака добра оферта от чужбина, но ако не получи такава в близките месеци, ще прекрати състезателна кариера. 37-годишният нападател има желание да играе, но разкри, че няма вариант, в който да се присъедини към български отбор. 

"Хубавото в случая е, че хората постоянно ме питат къде ще играя. Може би забравят, че съм на 37 години вече и постоянно ми се иска още и още да играя. Моето желание е същото, но човек трябва да е реалист и да знае възможностите си в момента.

Ще видя още известно време, ако не може да се намери добра оферта от отбор, може би е време да окачим обувките на пирона. Възползвам се да тренирам с "Берое", за да поддържам форма. За съжаление, толкова време като си играл в чужбина, вече си надраснал някои неща, които се случват в България. Просто няма да бъде каквото ми се иска да бъде", каза Бербатов пред журналистите.

Бившият футболист на "Манчестър Юнайтед" добави, че скоро ще излезе книга за живота му и затова тепърва му предстои да избира книжарници, с които да работи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички