5 сигнала за черно тото във футбола ни през изминалия сезон


5 сигнала за черно тото във футбола ни през изминалия сезон
Снимка: БГНЕС

1430 0

5 сигнала за съмнителни мачове са постъпили в БфС за изминалия сезон, това обяви заместник - изпълнителният директор на централата Павел Колев.

"Проследени са 1001 мача в България, от тях имаме сигнали за 5. За сравнение преди 3 години съмнителните срещи са били 47", разкри Колев пред "Диема спорт".

Вчера от БфС обявиха, че ще дадат на прокурор двама от реферите на скандалната среща в Елитната група до 19 г. Левски - Берое (3:0). На нея бяха отсъдени 3 дузпи. Последната от тях бе за игра с глава.

"Точно преди третата дузпа е имало реплика от страничния съдия към играча, който центрира - "Ти само я центрирай, останалото е наша грижа". И дузпата е отсъдена. Главният съдия казва на момчето изпълнител: "Моля ти се, вкарай я тази дузпа, че ще станем за смях." Тези рефери няма да свирят мачове до живот", добави Павел Колев.

Асистент-съдията Евгени Маринков се оправда: "Залози на този мач няма, проверено е в цял свят и цяла Европа". А главният арбитър Симеон Маринов коментира: "Съдийски грешки, слаб мач".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички