200 деца крали потници от УЕФА, гонят инициаторите


200 деца крали потници от УЕФА, гонят инициаторите
Снимка: БГНЕС

1326 0

Близо 200 деца са участвали в кражбата на 150 потника от съблекалните на участниците на Евро 2015, съобщи директорът на ДЮШ на Черноморец Николай Кръстев.

"В момента тече наистина мащабно разследване. Нека първо то да приключи и едва тогава ще говорим по-обстойно. Към настоящия момент мога да потвърдя, че има деца, и от Черноморец, и от Нефтохимик. При всички положения инициаторите ще бъдат отстранени от нашата школа. Но пак призовавам да оставим разследващите на спокойствие да си свършат работата и да посочат кои са били инициатори", коментира Кръстев, цитиран от "Меридиан мач".

Административният директор на бъдещия Нефтохимик Николай Тодоров пък заяви, че по негова информация само един юноша на клуба е замесен.

"Може да бъдете сигурни, че той ще бъде освободен от нашата школа. По никакъв повод в Нефтохимик няма да се толерират, а още по-малко пък да се поощряват подобни прояви. Цялостно ситуацията бих я определил като срам за България. Със сигурност тази случка ще се отрази изключително негативно на имиджа на страната ни", заяви Тодоров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички