Венци Христов се среща с шефовете на Берое заради изтичащия му договор


Венци Христов се среща с шефовете на Берое заради изтичащия му договор

1401 0

Бъдещето на нападателя на Берое Венцислав Христов продължава да е обвито в гъста мъгла.

Както е известно, контрактът му изтича през лятото, а играчът не желае да го поднови. В последните месеци усилено се говори, че Христов е пред трансфер в италиански отбор, но за момента в Стара Загора не е пристигнала конкретна оферта за правата му, пише "7 дни спорт". Христов вече се е разбрал за трансфер в ЦСКА. Той е гласен за заместник на нападателя Сержиу Буш, който със сигурност ще бъде продаден до средата на януари.

Проблемът за трансфера на Христов на „Българска армия" е фактът, че Берое не желае да се раздели без пари с нападателя. В Стара Загора ще се опитат да вземат някой лев за един от най-конвертируемите си играчи, въпреки че сумата няма да е много висока заради изтичащия контракт на национала. След Нова година Христов и агентът му ще се срещнат с ръководството на Берое. Те ще се опитат да убедят президента Илко Русев да не прави спънки за евентуален трансфер.

„Категорично казвам, че за Венцислав Христов не сме водили преговори с друг клуб. Водил съм разговор с абсолютно всички, на които им изтичат договорите. Те имат желание да продължат да играят в Берое", заяви Русев.

Не е изключено от ръководството на ЦСКА да използват част от парите от продажбата на Буш, за да си осигурят подписа на юношата на Локомотив (Сф). Едва ли обаче на „Българска армия" ще извадят повече от 50 000 евро за правата му, което е в пъти по-малко от исканата от Берое сума. Както е известно, в началото на годината в Стара Загора искаха 200 хил. евро от ЦСКА за правата на Венци Христов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички