В Турция пожелаха още един от Берое


В Турция пожелаха още един от Берое

1200 0

Елитен турски отбор проявява сериозен интерес към десния бек на Берое Атанас Зехиров, обявиха от клуба. 26-годишният футбо­лист направи много силен сезон с екипа на заралии през изминалата кампания и е привлякъл вниманието на един от сериозните от­бори в местната Суперлига, пише "Тема спорт".

Според запознати става въпрос за Бурсаспор, но от лагера на сребърните медалисти не разкриват по­вече подроб­ности. За играча дори е постъпила конкрет­на оферта. Засега обаче старши треньорът на "зелено-белите" Петър Хубчев не е склонен да се разделя с национала.

Зехиров бе част от със­тава на селекционера Ивайло Петев за контролата срещу Турция и евроквалификацията с Малта, но не получи възможност за изява. Скаути на турския клуб са наблюдавали изявите на бранителя по време на ма­човете от първенството през изминалата кампания. Спряганият за трансфер в южната ни съседка футболист се присъедини вчера към подготовката на Берое, след като бе по­лучил по-дълга почивка за­ради мачовете на нацио­налния отбор.

Друг играч на староза­горци - Георги Костадинов, чийто договор с клуба из­тича в края на месеца, е желан също от Истанбул ББ. Интересното е, че бив­шият футболист на Лудогорец вече не тренира с тима. Той се яви на стар­та на подготовката в по­неделник, но се е разбрал с ръководството да си тръг­не. Костадинов твърдо ня­ма да продължи договора си. Интерес към него има и от Левски, но халфът е бил категоричен, че ще търси късмета си в чужбина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички