Томаш: Треньорът винаги е със събран багаж, работя с душа и сърце


Томаш: Треньорът винаги е със събран багаж, работя с душа и сърце
Снимка: БГНЕС

1320 0

Треньорът на Берое Александър Томаш беше далеч по-спокоен след загубата на тима от ЦСКА в сравнение с поражението срещу Витоша (Бистрица). Той посочи, че е доволен от показаното от отбора днес, а забележките ще ги каже само на футболистите в съблекалнята.

"Отстъпихме в агресията. До гола си ЦСКА доминираше тотално, но след него нашите момчета се успокоиха, изнесохме напред играта, създадохме чиста ситуация, която не вкарахме. Не дадохме много шансове на съперника, а те имат много добри индивидуалности. Създадохме още две ситуации след почивката, но не се получиха нещата за нас. Даваме всичко възможно да вдигнем момчетата, те показаха по-голям характер. Не мога да не съм доволен. Като цяло променихме някои неща, за да вдъхнем повече самочувствие, но има още много, върху което да работим", анализира Томаш пред "Диема Спорт".

Относно призивите на фенове за оставката му след предишния мач наставникът заяви: "Един треньор винаги е наполовина със събран багаж. Има си ръководство, което отговаря. Аз работя със сърце и душа. Убеден съм, че сме на прав път. Убеден съм, че проблемът не е спортно-технически. Не е сега мястото да казвам кой е проблемът".

"За нас паузата идва в точен момент, ако беше дошла преди три кръга, щеше да е дори по-добре. Оттук-нататък такива мачове ни чакат, сега в тази пауза трябва да вдигнем психически момчетата. Това, което направихме с тези футболисти за последната година и половина, накара хората да мечтаят, че Берое може. Така че това е тяхна заслуга. Оттук-нататък на всички е ясно, че сме в лоша ситуация, причините са много, но ще излезе като оправдание. Ще се постараем да печелим всеки мач, все пак сме само на три точки от четвъртото място и нищо не е загубено", категоричен бе Томаш. А каква според слуховете е единствената причина той да е все още на поста си - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички