Том: Съжалявам за Локо (Сф), радвам се, че съм в Берое


Том: Съжалявам за Локо (Сф), радвам се, че съм в Берое
Снимка: Иван Йочев

1266 0

Новият халф на Берое Евертон Джилио том е щастлив от трансфера си в Стара Загора и е готов да помогне на тима с каквото може за силно представяне в Лига Европа. 

Много се радвам, че дойдох в Берое. Отборът е на много добро ниво като организация и като футболисти. Много съм щастлив. Дано да имаме успехи в Лига Европа. Трябва да се представим много добре срещу Атлантас“, сподели Том.

„В първия мач трябва да постигнем един резултат, който ще ни даде спокойствие за реванша. Трябва да търсим добър резултат. Никой не е очаквал ЦСКА и Локомотив София да не получат лиценз. Сега първенството ще бъде от 10 отбора. Надявам се Берое да направи много силно представяне през сезона.

Мотивиран съм от конкуренцията в Берое. Трябва всеки ден да тренирам здраво и да се боря за място в титулярния състав. Това е добре за целия отбор. Ще тренирам максимално и ще давам всичко от себе си“, каза още Том.

Съжалявам за случилото се с Локомотив София. Съжалявам за феновете. Феновете са малко, но обичаха много отбора. Пожелавам успех на Локомотив. Важното е да победим Атлантас. Важно е да не допуснем гол. Надявам да победим без да получим гол", каза още бразилецът на заминаване. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички