Петър Хубчев шокира, разкри за заплаха, която може да извади Берое от елита


Петър Хубчев шокира, разкри за заплаха, която може да извади Берое от елита
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

2200 0

Треньорът на Берое - Петър Хубчев, шокира с разкритие за ситуацията в клуба. Специалистът коментира пред клубната телевизия на тима, че не разполага с достатъчен брой футболисти, за да стартира първенството. Това се случи след приятелския мач, в който "зелените" победиха Спартак (Варна) с 2:1.

„Контролата е първа за нас, ние започнахме късно подготовката и търсихме съвсем различни неща от тази среща. Не търсихме резултат. Доволен съм от старанието на всички не само в срещата, но и на този лагер. Ние имаме други големи проблеми, които се надявам да решим в следващите дни“, разкри наставникът.

"Надявам се да продължаваме да работим сериозно. Не искам да казвам големи думи, имаме 8-10 човека на по 16-17 години. Много е трудно, ако трябва да бъдем реалисти, с тези млади футболисти да играем в „А“ група. Трябва постепенно да интегрираме един или друг, но на нас ни трябват още хора.

Окомплектоването е в начален етап и тук не става въпрос за това, което искат треньорите, а за това, кое е най-добро за клуба. Това правим. Ние нямаме необходимата бройка, за да започнем административно първенството, камо ли качество. Това ще е първото нещо, което ще търсим. От друга страна, някои от тези момчета тренират с нас от началото на лагера, а други тренират от началото на подготовката в Стара Загора. Това е голям шанс за тях. Старанието им е наистина добро. Ако работят така, е въпрос на време да се наложат“, допълни още той.

Междувременно Берое се подсили с 2-а футболисти, ето кои

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички