От Берое опровергаха твърденията за бойкот, но признаха за забавени плащания


От Берое опровергаха твърденията за бойкот, но признаха за забавени плащания
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

877 0

От Берое излязоха с официална позиция, с която опровергават появилите си в някои медии спекулации, че отборът не води тренировъчен процес и има бойкот от страна на играчите. Капитанът на Берое Тиаго Сейхас пък заяви, че целта на играчите на "зелените" е да изкачат отбора възможно най-високо. А от клуба обясняват, че има забавяне на последната заплата.

Ето и цялото съобщение от старозагорския тим:


"ПФК Берое желае да внесе яснота за своите фенове, относно ситуацията в клуба, след появилите се в медиите информации за „бойкот“ в отбора, които не отговарят на истината.

Отборът продължава да води тренировъчния си процес, за следващия двубой с Локомотив Пловдив, по план. Предвид обстоятелствата и цялата информация, която се появява в различни медии за неизплатени заплати и непроведени тренировки – играчите и ръководството на Берое уточняваме каква е истината.

„Всъщност имаше забавяне на последното плащане, но се надяваме, че тази ситуация ще бъде уредена възможно най-скоро, тъй като предишната заплата е изплатена навреме. Заслужава да се уточни също, че причината тренировката да не се проведе е, че съотборник трябваше да бъде опериран по спешност.

Вярваме, че всичко ще бъде решено скоро и всички сме обединени около целта да изкачим Берое възможно най-високо!“, уточни един от капитаните на Берое – Тиаго Сейхас, който е по-запознат със случващото се от медиите.

ПФК Берое моли заинтересованите от клуба медии да проверяват своята информация щателно преди публикуване. При въпроси относно състоянието, ситуацията на отбора и интервюта, пресслужбата на клуба е на разположение".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички