Николай Киров обясни за Кръстев и Анисе и въпреки многото нови в Берое призна за още


Николай Киров обясни за Кръстев и Анисе и въпреки многото нови в Берое призна за още
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

1518 0

Николай Киров - старши треньорът на Берое, говори пред медиите за някои от звездните футболисти в отбора, както и за селекцията, която все още продължава. Въпреки че вече бе привлечен около половин отбор нови играчи, той сподели, че може да има още нови имена.

"Започваме с 23 футболисти. Абел Анисе ще се включи след два дни. Дал съм му повече почивка, защото имаше травма в последните мачове. Някои млади футболисти започват, суъмяхме да си върнем някои юноши, които по една или друга причина са си тръгнали.

Селекцията не е приключила. Всичко ще се прави в движение. За да привлечем нови състезатели, трябва да се разделим с някои, за да освободим бюждет. Набелязали сме състезатели, чакаме развитие по разтрогването на Луизино и Стив Траоре. Отпреди Нова година се водят преговорите" - започна Киров.

"Хубаво е, че съумяхме да намерим свободни българи в лицето на Йоан Бауренски, Денислав Станчев и младите момчета, които се завръщат. За съжаление, няма българи на пазара, затова сме се насочили към чуждестранни футболисти.

Надявам се да се развият положително нещата с Калоян Кръстев. Не мисля, че са големи нещата за уточняване. На тази позиция връщаме и едно младо момче, което съм имал възможност да наблюдавам в предишния му клуб" - каза още той. 

Чуйте всичко, което сподели, във видеото по-долу в материала. Вижте и какви точно са зимните планове на Берое с Николай Киров начело.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички