Кокала дочака край на "черната" серия, Хасково удари Берое с 1:0


Кокала дочака край на "черната" серия, Хасково удари Берое с 1:0

1501 0

Емил Велев дочака край на "черната" серия от загуби на опашкаря в "А" група Хасково. На собствения си стадион тимът на Кокала удари Берое с 1:0, след като имаше 11 поражения поред преди съботния сблъсък със старозагорци. Това е втори успех за домакините този сезон. Мачът от 17-ия кръг в елита започна с 15-минутно закъснение заради проблем с охраната. Оказа се, че наетата фирма няма лиценз и трябваше да пристигнат полицаи, за да даде началният съдийски сигнал в срещата.

След начален натиск на гостите, които бяха подкрепяни от агитка от около 300 верни фенове, съвсем изненадващо падна гол в тяхната врата. Това се случи в 11-ата минута, когато Владислав Узунов реши неочаквано да стреля от далечно разстояние и изненада вратаря на Берое Благой Макенджиев. Така Хасково поведе с 1:0, а това попадение се оказа невъзможно за връщане от съперника. Отборът на Петър Хубчев не успя да стигне дори до изравнително попадение и записа първа загуба след три мача поред без поражение - две победи и един равен.

След тази победа Хасково вече има актив от 7 точки и си остава на последно място в "А" група. Берое обаче се бори за място в Топ 3 и беше само на точка пред Левски на третата позиция във временното класиране с 28 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички