Камбуров: Свикнал съм да побеждавам на "Герена"


Камбуров: Свикнал съм да побеждавам на "Герена"
Снимка: Оф. сайт на Берое

1207 0

Нападателят на Берое Мартин Камбуров изрази съжаление, че отборът му не е успал да победи Левски на "Герена". Двата тима завършиха 0:0 в среща от 23-ия кръг на Първа лига.

„Щом е завършил мачът така, значи е заслужено. През първото имахме по-чистите положения – Райнов стреля отблизо, а после и аз имах шанс с глава. Определено положенията ни преди почивката бяха по-добри. Съжалявам, че не победихme.През второто полувреме им дадохме доста фаулове пред наказателното поле. Оттам и се прибрахме повече към вратата си. Излязохме малко лежерно, което ни изигра лоша шега, а след червения картон стана вече доста трудно", заяви 37-годишният футболист.

"С оглед на първото полувреме лично за мен, аз съм свикнал тук да побеждавам. Една точка малко ми идва… С оглед на червения картон, може би е добре. Надявам се да продължим да събираме точки и да катерим класирането".

"Подписах за още една година, чувствам се добре. Говорих с ръководството, те са доволни от представянето ми. Аз също съм щастлив, така че най-нормалното беше да преподпишем", завърши Камбуров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички