Иван Вутов: За Атлантас нямах съмнения, но Брьондби...


Иван Вутов: За Атлантас нямах съмнения, но Брьондби...
Снимка: e-burgas.com

2078 0

Бившият футболист и старши треньор на Берое Иван Вутов не е оптимист за предстоящите мачове с датския Брьондби от втория квалификационен кръг за Лига Европа.

Утре в 20:00 часа заралии приемат Атлантас Клайпеда в реванша от първия кръг след успеха с 2:0 като гост.

"Брьондби е голяма хапка. Знаем силата на датския футбол, нивото му е по-високо от нашето. Разполагат с много качествени футболисти с богат опит по европейските терени. Не съм имал съмнения, че Берое ще елиминира Атлантас. Тези два мача трябва да вкарат отбора в оптимална форма като част от подготовката", сподели специалистът пред "Тема Спорт".

"От 4-5 години следя трансферната политика на клуба. Всеки полусезон се привличат по няколко играчи и после се освобождават. Това не е много добре, футболистите, които се взеха, са добри за нашето първенство - Божилов, Делев, Коконов, Милисавлевич и другите", добави бившият наставник и на Левски.

Относно представянето през новия сезон в А група той каза: "Хубчев вече е изгради своя стил начело на Берое и не мисля, че ще го промени. Важното е, че има успехи и никой няма право да критикува треньора. Отборът се движи добре. Този път Левски ще се опъне сериозно. През зимата ще направят силен отбор. Много трудно Берое ще може да се пребори с Лудогорец за първото място. Даже мисля, че е невъзможно. Очаквам все пак Берое да е в тройката".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички