Исмаил Иса излиза титуляр срещу "Левски"


Исмаил Иса излиза титуляр срещу "Левски"

1047 0

Треньорът на Берое Петър Хубчев ще направи няколко промени в стартовия състав за домакинството на Левски, съобщава „Тема спорт“. Двубоят е утре от 17:30 часа.

Специалистът е притеснен от физическото състояние на тима, тъй като в последния мач срещу Лудогорец се забелязаха сериозни признаци за умора в състава, а Берое загуби с катастрофалното 0:5.
Той ще направи промени във всички линии.

На върха на атаката се очаква да бъде поставен Исмаил Иса, който е бивш футболист на Левски. Той се появи като резерва в Разград на мястото на друг, минал през „сините“ - Стивън Петков.

Иса подписа с Берое след началото на сезона. До момента има 9 шампионатни мача, в които е реализирал три гола. Той се включва силно от резервната скамейка, но ще започне от началото срещу Левски вместо Георги Андонов. Напълно възможно е Петър Хубчев да премести Спас Делев на фланга, за да пусне още един халф срещу „сините“.

Очаква се в защита да започне Венцислав Василев, който се появи като резерва срещу разградчани и заигра като десен бек.

В средата на терена ще се завърне Георги Динков. Той е бранител, но в последните двубои успешно бе използван като дефанзивен халф до Елиаш да Силва. На него Хубчев ще разчита да помага много в отбрана. Динков не игра срещу Лудогорец заради наказание, а вместо него започна Игор Джоман.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички