Искан от Левски отказа да преподпише с Берое


Искан от Левски отказа да преподпише с Берое
Снимка: БГНЕС

1480 0

Португалската звезда на Берое Педро Еуженио е отказал предложение от ръководството за нов договор. В понеделник атакуващият халф е има двучасова среща с ръководството на заралии, според „Тема спорт“. Двете страни обаче не са постигнали разбирателство.

Така от януари 2019-а година Еуженио ще е свободен да преговаря с всеки клуб. Настоящият му контракт изтича през юни догодина и желанието на Берое е било да го удължи поне с още 12 месеца, за да не им се изплъзне без пари. Това обаче не се е случило и засега нов договор няма.

Сериозен интерес към него проявява кипърският АПОЕЛ Никозия, който води битка за титлата. Хора от клуба вече са се свързали с мениджъра на играча. Еуженио е желан и от Левски. Според приближени до играча, в договора му има откупуваща клауза, която е 50 000 евро. Така не е изключено през лятото португалецът да напусне Аязмото, за да може все пак Берое да изкара пари от него. Педро Еуженио се завърна в Берое през лятото, след като дойде от Верея (Стара Загора) със старши треньора Александър Томаш. Това е втори период за крилото при заралии след сезон 2012/13.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички