Хубчев ще търси успех с един нападател срещу Литекс


Хубчев ще търси успех с един нападател срещу Литекс
Снимка: Иван Йочев

2349 0

Треньорът на Берое Петър Хубчев е решил да смени схемата за днешното домакинство на Литекс и да заиграе пак с един нападател в лицето на Венци Христов.

Досега наставникът залагаше на 4-4-2, но този път Елиаш ще е зад национала, пише "Тема Спорт". Срещата е от 17:45 часа в Стара Загора.

По крилата ще действат Димо Бакалов - отдясно и Селим Керкар - отляво. Двойка вътрешни халфове ще оформят Георги Костадинов и Стефан Спировски. Карето в защита пред вратаря Благой Макенджиев ще е Ковачевич - отдясно, Пенев - отляво, а капитанът Иво Иванов и Владимир Зафиров ще са в сърцето на отбраната. Ще отсъстват наказаните Игор Джоман и Крие Гади и контузеният Атанас Зехиров.

Треньорът на Литекс Красимир Балъков отказа коментар преди днешното гостуване в Стара Загора. Той реши да запази мълчание, за да не създава излишно напрежение в тима си преди важната битка за първата шестица. Ловчанлии са без успех като гост за първенство вече 2 месеца.

За последно "оранжевите" биха навън Славия на 30 август с 2:0. Оттогава тимът е в серия от три поредни поражения - 1:4 от Лудогорец, 0:2 от Локо (Пловдив) и 0:2 от ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички