Хубчев: Ще дадем всичко от себе си, за да продължим


Хубчев: Ще дадем всичко от себе си, за да продължим

1376 0

Петър Хубчев коментира пред клубния сайт тегленият днес жребий за първи и втори квалификационен кръг на Лига Европа. Както стана ясно Берое ще се изправи срещу литовския Атланта“ (Кайпеда) като първо препятствие. Евентуален втори съперник ще бъде Жувенес (Сан Марино). Ето какво каза треньорът:

„За това кратко време след жребия не бих могъл да коментирам детайлно. Имам наблюдения върху футбола в Прибалтика, който е на добро ниво. В момента шампионатът в Литва е в разгара си, съперникът се намира на трето място. Това предполага, че ще бъдат в оптимална спортна форма. Както знаете, в момента при нас тече подготовка. Сред първите ми впечатления за „Атлантас“ са, че имат добро нападение. Ние веднага започваме своята подготовка за двубоя. Ще разузнаем съперника, колкото е възможно. Ще дадем всичко от себе си, за да продължим и се надявам това да се случи. Но имаме още много работа, която да свършим“, сподели Хубчев по повод съперника в първия двубой.

Той не пожела да коментира евентуалния противник във втори кръг. „Нека не мислим още за следващ противник. Много е рано за нещо такова“, добави Хубчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички