Георги Костадинов: Можем да съжаляваме, че не бихме Лудогорец


Георги Костадинов: Можем да съжаляваме, че не бихме Лудогорец

1328 0

Георги Костадинов е двукратен шампион на България с Лудогорец, но от както защитава цветовете на „Берое“ се превърна в неизменен титуляр в схемата на Петър Хубчев. След равенството 1:1 в Разград Костадинов говори специално за beroe.tv.

Жоро, мнението ти за този двубой?

- Моето мнение е че изиграхме един от най-силните си мачове. Бяхме много компактни, много агресивни, изпълнихме по най-добрия начин указанията на треньора и затова заслужено си тръгваме с една точка.

Можехме като че ли и да победим. Можем ли да съжаляваме, че не победихме Лудогорец?

- Абсолютно можем да съжаляваме. Имахме много чисти положения и отделно и други ситуации можеше да развием по-добре, но като цяло знаем, че тук е негостоприемен стадион и може би трябва да чувстваме и удовлетворение от спечелената точка.

Много качествен двубой. Особено в центъра на терена където играеше и ти. Високо ли е нивото на съперника. Как го оценяваш?

- Разбира се. Все пак говорим за отбор, който влиза в Шампионската лига. Много класни футболисти, но не мисля, че им отстъпваме с нещо. Играхме бързо, играхме със самочувствие и смятам, че развихме доста добри атаки, които можеше да завършим по различен начин.

И последно – надъха ли ви малко повече успехът на съперника през седмицата?

- Настройката беше напълно нормално. Разбира се, имаше малко повече мотивация, тъй като излизаме срещу отбор, който е влязъл в Шампионската лига. Имахме уважение, но не и прекалено голям респект. Това беше най-важното и си пролича на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички