Дзаферович посочи два коза на Берое в Разград


Дзаферович посочи два коза на Берое в Разград

1464 0

Маркетинговият директор на Берое Ваня Дзаферович определи продукцията, която тимът показа в първия осминафинал за купата срещу Лудогорец, като много силна. Бившият защитник на "заралии" обаче отчете, че момчетата на Петър Хубчев ги очаква изключително труден реванш, който все пак, ако Станислав Костов е бил вкарал трети гол, е щял да бъде доста по-различен.

"Хубава, силна победа пред наша публика. Показахме самочувствие и добра игра. Още по-добре щеше да е, ако бяхме вкарали трети гол, но и минималният успех с 2:1 ни дава преднина и добри шансове за ответния двубой", каза хърватинът.

Той е категоричен, че на домашен терен "заралии" са свършили трудното, но сега им предстои още по-трудна задача - да удържат натиска на разградчани.

"Все пак Лудогорец е най-добрият отбор в България. Те ще имат едно наум от случилото се в първата среща и ще гледат да изчистят грешките от нея. Възпитаниците на Георги Дерменджиев ще се втурнат напред още от първата минута, убеден съм в това. Шансът ни е да ги изненадаме на контраатака. Другото ни предимство са феновете, от които очаквам гореща подкрепа", завърши Дзаферович, цитиран от "Тема спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички