Документи спъват нов в Берое за дебют срещу ЦСКА


Документи спъват нов в Берое за дебют срещу ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Берое

1404 0

Берое няма да може да разчита на Савио Нсереко и за гостуването на ЦСКА. Бившият футболист на Черноморец продължава да има проблеми с документацията, заради което не може да бъде картотекиран в БФС.

Старозагорци се надяваха, че той ще успее да уреди взаимоотношенията с последния си клуб ФК Атирау през настоящата седмица, но поне засега няма изгледи това да се случи.

Така 25-годишното крило отново няма да може да дебютира за Берое. Освен него още двама от новите не са изиграли нито една минута - Илко Пиргов и контузеният Георги Андонов.

В същото бреме стана ясно, че в средата на месеца БФС ще разисква казуса със Стивън Петков. Юношата на Левски бе замесен в черно тото преди участието на младежкия национален отбор на европейското първенство в Унгария през миналото лято.

Заради това централата спря правата му до изясняване на случая. Вече осми месец няма решение по казуса.

"Очаква се около 16 март да бъде преразгледан случаят му. Вече сме го депозирали в Дисциплинарната комисия, но се изчаква окончателното приключване на досъдебното производство, заведено в съда в Благоевград срещу неизвестен извършител.Самото дело не е срещу Стивън и незнайно защо се взема предвид", каза представителят му Данаил Петков пред 'Тема Спорт".

Двама от основните играчи на Берое също са под въпрос за гостуването на ЦСКА.

Става въпрос за защитника Владимир Зафиров, който получи лека контузия по време на двубоя с Локомотив (Пловдив), и завърналия се наскоро в Стара Загора Георги Андонов.

Ако Зафиров не се възстанови на 100%, най-вероятно негов заместник на „Армията" ще е Танко Дяков. Андонов пък по всяка вероятност няма да играе срещу ЦСКА, защото не е в оптимална форма. Аут за срещата със сигурност е наказаният Самир Аясс.

Междувременно Националният фен клуб на Берое продължава да записва за екскурзията до София, като цената на членове на НФК е 5 лева, а за останалите - 8 лева (без цената на билета на стадион „Българска армия").

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички